Korte laarsjes met franjes

Korte laarsjes met franjes doet de meeste mensen denken aan de seventies. Het leuke van de franjes is dat ze bewegen bij elke stap die je zet. De korte laarsjes met franjes geven een nonchalante stijl maar kunnen ook bij een casual outfit zorgen voor een bijzondere uitstraling.

Bij korte laarsjes met franjes zijn er verschillende soorten franjes, zo kunt u denken aan leren franjes, franjes in zachte en/of lichte stoffen en natuurlijk de suède franjes.

Omdat elke stap voor beweging zorgt, kunt u het beste goed nadenken wat voor soort korte laarsjes met franjes u wilt. De korte laarsjes met franjes geven toch afhankelijk van welke soort gekozen wordt, een bepaalde uitstraling. De franjes van leer hebben meer een stoere en bijna agressieve manier van bewegen. Daar in tegen bewegen franjes van lichte stoffen vaak lieflijk, romantisch en speels.

Één belangrijke tip is als uw kiest voor korte laarsjes met franjes, draag dan niet daarbij nog andere kleding met franjes.

Dit kan het vaak heel druk maken en is gewoon vaak te veel van het goede. Korte laarsjes met franjes zijn er in een hoop verschillende soorten en kleuren te vinden. Vaak geven ze toch het meest een vrolijke uitstraling. Korte laarsjes met franjes zijn erg leuk en kunnen mooi bij uw outfit passen, het zijn dan ook wel laarsjes die de meeste mensen wel in huis hebben.